Menu Sluiten

Wat is equipment lease?

Bij equipment leasing gaat het om een zeer grote diversiteit aan objecten,waarbij telkens weer andere parameters spelen inzake waardeverloop,bijvoorbeeld het aantal draaiuren van een machine,het gebruik in zwaar terrein van een vrachtwagen,alsook de relatieve schaarste van een object op de tweedehandsmarkt.

Er zijn twee vormen van zakelijk leasen,namelijk financial lease en operational lease.Bij financial lease betaalt u rente en aflossing,maar kunt u na afloop van de leaseperiode juridisch eigenaar van de auto of het bedrijfsmiddel worden.Kiest u voor operational lease,dan huurt u de auto of het bedrijfsmiddel en levert u dit aan het einde van de periode weer in.

Leasing van bedrijfsmiddelen wordt ook equipment leasing genoemd:leasecontracten met betrekking tot bedrijfsmiddelen die ingezet worden door ondernemingen.Dit staat tegenover autoleasing,wat vanzelfsprekend personenauto’s (en bestelwagens) betreft.

Zakelijk leasen, neem dan nu contact op met Nice Finance!

medische apparatuur

Zakelijk leasen is een vorm van bedrijfsfinanciering voor een object. Zonder grote investeringen te doen kunnen ondernemingen door zakelijke leasing direct gebruik maken van bedrijfsmiddelen. Bijvoorbeeld productiemachines, computerapparatuur,
materieel voor grondverzet transportmiddelenauto’s zonnepanelen.

Bespaar Direct Lease